Konferenser på Wendelsberg Hotell – Nära Göteborg

På Wendelberg finns perfekta konferensmöjligheter i gemytlig och historisk miljö med naturens lugn inpå knuten. Här konfererar du i underbara omgivningar och har närheten till både Göteborg och Landvetter flygplats.

Vi kan ta emot upp till 100 konferensgäster i våra vackra konferenslokaler. För grupper upp till 56 personer kan vi även erbjuda helpension till riktigt bra priser.

Vi ordnar allt runt omkring, service och utrustning, som behövs för en lyckad konferens. Du väljer själv vilket rum som passar bäst för ert sällskap och gruppens storlek.  Vår vackra hörsal passar utmärkt för allt från konserter till årsmöten och föreläsningar.

Kontakta oss gärna vid förfrågningar och välkomna till våra vackra och populära konferensanläggningar nära Göteborg.

Max 25 antal personer.                                                              Max 15 antal personer.

Klicka här för mer information.                                                Klicka här för mer information.


Max 100 antal personer.

Klicka här för mer information.

Födelsedagsfirande

Vill du inte fira din födelsedag hemma hos dig?
Vi kan erbjuda alltifrån bufféer till trerättersmiddagar, 50-årskalas, dopkaffe, allt i en alkoholfri miljö, för upp till 100 personer.

Eller varför inte bara boka in en trevlig middag för minst 25 personer i en vacker miljö?

För mer information läs under fliken kök

Idrottsläger

Vi kan erbjuda boende till idrottsföreningar och andra grupper. Ni kan bo i masslogi på eget underlag, våningssängar i våran nya sovsal eller dubbelrum på vandrarhemmet. Önskar ni mat så ordnar vi detta. Allt i en alkoholfri miljö. Det finns tillgång till gymnastiksal och omklädningsrum. Under Gothia Cup har vi oftast fullsatt. Skynda er därför att säkra er plats!

För mer information, kontakta oss!

Kontakt

Wendelsbergs hotell och vandrarhem
435 35 Mölnlycke
konferens@wendelsberg.se
031-338 05 36

Klicka här för att se oss som jobbar på kursgården >>

Vi använder Google Analytics och cookies för användarstatistik. Se integritetspolicy. Vill du stänga av Google Analytics klicka här. Eller stäng bannern och tillåt cookies.