Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

STF Vandrarhem

Svenska turistföreningen

 

 

Boka Vandrarhemsboende online

Du får som medlem i Svenska turistföreningen 50:- rabatt/natt/person

Året runt kan vi erbjuda logi på Hildingsgården med 28 bäddar. Rummen där har hög standard, samtliga rum har egen dusch och toalett, tv och internet. Dubbelrummen har två stycken fristående resårsängar.

Vi erbjuder fri parkering och har nu även en laddstolpe för elbilar.

För att göra en bokningsförfrågan klicka HÄR

På sommaren när vi utökar vår anläggning så har vi fler enkel, dubbel, trebäddsrum och familjerum. Alla rum har egen dusch och toalett, vissa har delad hall med rummet bredvid. Våra sommarrum har en enklare standard och därför ett lägre pris. Tv finns i varje byggnad och internet i alla rum.

 

Hitta hit

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hyr privat Sovsal

Sedan våren 2018 så har vi en mindre sovsal med 11 våningssängar samt 3 vanliga bäddar. Sängarna är uppdelade i två rum. Det finns 2 toaletter, ett litet, men fullt utrustat kök, ett sällskapsrum med tv samt ett litet gym. Duschar är tillgängliga i ett anslutande hus. Det finns också en fin uteplats med tillgång till grill och sittplatser.

Sovsalen är handikappanpassad.

Perfekt för skolklassen, idrottsföreningen eller gänget med liten budget.

 

Idrottsläger

Vi kan erbjuda boende till idrottsföreningar och andra grupper i allt från enkelrum till masslogi. Önskar ni även mat så ordnar vi detta. Vi kan erbjuda frukost, lunch, middag  fika och frukt. Allt i en alkoholfri miljö. Det finns tillgång till en gymnastiksal på 264kvm.

Prisexempel:
Ungdomsgrupper (minst 20 personer), Boende i masslogi på eget underlag, kvällsmat vardagar på ankomstdagen, frukost och lunch 340kr/p.

 

Gothia cup

För grupper under Gothia Cup kan vi erbjuda logi och mat för upp till 100 personer. Kontakta oss för mer information.

 

 

Kontakt

Wendelsbergs kursgård och STF vandrarhem

Oskar Lundgrensväg 3
435 35 Mölnlycke
031-338 05 36
Reservation@wendelsberg.se

Vi använder Google Analytics och cookies för användarstatistik. Se integritetspolicy. Vill du stänga av Google Analytics klicka här. Eller stäng bannern och tillåt cookies.